ROMA FLORANSA NİCE VENEDİK

ROMA (2) FLORANSA(1)-NİCE(2)-VENEDİK(2)
3*** / 4**** OTELLERDE ODA KAHVALTI KONAKLAMA
ALAN – OTEL – ALAN TRANSFERLERİ
CORENDON HAVA YOLLARI İLE İSTANBUL – ROMA UÇAK BİLETİ
CORENDON HAVA YOLLARI İLE VENEDİK-İSTANBUL UÇAK BİLETİ
VENEDIK – FLORANSA – ROMA ŞEHİR TURLARI
TÜRKÇE REHBERLİK HİZMETLERİ, ŞEHİRLERARASI TRANSFERLER
DİKKAT BU TURUMUZ SABİHA GÖKÇEN HAREKETLİDİR!!!!

8 AĞUSTOS İKİ / ÜÇ KİŞİLİK TEK KİŞİLİK 03-12 YAŞ 00-02
HAREKET ODADA KİŞİ BAŞI ODA ÇOCUK YAŞ ÇOCUK
3*/4* OTELLER 399€ 499€ 379€ Alan Vergisi Öder

3 Kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, ilave yataklar standart yataklardan küçüktür. Çocuk indirimleri sadece 2 Yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir. Turumuz min. 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.
YUKARIDAKİ FİYATLARA İLAVE OLARAK : 120 € HAVALİMANI HİZMETLERİ VE ALAN VERGİSİ
110 € VİZE ÜCRETİ
15 € SEYEHAT SİGORTASI
10 € Vopretto

UÇUŞ PROGRAMI

GİDİŞ SABİHA G-ROMA : Kalkış 13.30 Varış 15.00
DÖNÜŞ VENEDİK-SABİHA G : Kalkış 16.05 Varış 19.30


1.GÜN: İSTANBUL - ROMA
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde önünde siz değerli konuklarımız ile11:30’da buluşma. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerini takiben; CORENDON Havayolları ile ROMA ya hareket. Varışımızı takiben özel otobüslerimiz ile transfer ve otelimize yerleşme. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde roma by nignt turuna katılabilirler(.€)
2.GÜN: ROMA
Sabah kahvaltı sonrası roma şehir turu. Roma şehir turunda; Colesseo, İspanyol Merdivenleri, Trevi Aşk Çeşmesi, Piazza Venezia, Vittorio Emmanuella Anıtı, Roma Forum, Via Del Corso, Antik Stadyum, Vatican Cumhuriyeti, St. Pietro Katedrali görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası alışveriş ve çevre gezisi için serbest zaman Akşam konaklama Roma’daki otelimizde.
3.GÜN: ROMA –FLORANSA
Sabah kahvaltı sonrası Floransa’ya hareket. Yol üzerinde İtalya rivierasının meşhur ve şarkılara konu olan kasabası, saklı cennet Portofino gezisi. Gezi sonrası Rönesans’ın doğduğu şehirolan Floransa gezisinde; Duomo Kilisesi (Santa Maria Deella Fiore), Vaftizhane, Eski Saray, Ponte Vecchio, Piazza Signoria, Michelangelo Tepesi görülecek yerler arasındadır. Akşam otelimize transfer ve yerleşme. Geceleme otelimizde.
4.GÜN: FLORANSA – NİCE
Sabah kahvaltı sonrası Nice’e hareket. Yol üzerinde aşk şarkılarına konu olmuş porfinoda (ekstra) yemekten sonra Rehberimiz eşliğinde akşamüstü nice de yürüyerek şehir turu. Akşam arzu eden yolcularımız için monte corla geceleri turu bu turumuza monte corla casinolarında şansınızı deneyebilir gece klüplerinde Avrupa jet sosyetesiyle beraber eğlenebilirsiniz. Gece konaklama otelimizde.
5.GÜN: NİCE
Uyandırma ve sabah kahvaltısı. Ardından siz değerli konuklarımız ile cannes film festivalinin alanına gidiyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra bu turumuzda cannes film festivalinin Kırmızı halısında fotoğraf çekilme imkânı. Ardından dünya jet sosyetesinin göz bebeği sttropes’i gezip akşam nicedeki otelimize dönüş arzu eden yolcular(15€)monte carlo turu konaklama otelimizde
6.GÜN: NİCE- VENEDİK
Sabah kahvaltıdan sonra Gondollar ve Kanallar şehri Venedik şehrine hareket. İtalya’ya özgü vaporette denilen küçük tekneler ile Venedik’in kalbi San Marco meydanına gidiyoruz. Varışımızın ardından turumuza ilk olarak güvercinleri ile meşhur San Marco Meydanın’dan başlıyoruz. Ünlü cafelere ve şık mağazalara ev sahipliği yapan üzeri kapalı galerilerle çevrili büyük bir mermer salon şeklindedir. Üzerinde San Marco’nun Aslanı ve San Teodoro’nun heykelleri bulunan granit sütunlar, İstanbul’dan getirilmiştir. Ardında Cumhuriyetin Devlet kilisesi olan Bazilika’yı geziyoruz. On iki havariden birisi olan San Marco’nun kemiklerini muhafaza etmek amacı ile 1063 ve 1073 yılları arasında, Avrupa ve Bizans karışımı bir tarzda inşa edilmiştir. Daha sonra Dukler Sarayını geziyoruz. Venedik'in bir güç ve şöhret sembolü olan saray, aynı zamanda hem Düka'nın ikamet yeri, hem de hükümetin bulunduğu yerdi. Beyaz ve pembe mermerin oluşturduğu sevimli geometrik şekillerin düzeni ön cepheye büyüleyici bir ifade kazandırmaktadır. Büyük Kanal. Yaklaşık 2 km. uzunluğunda olan kanalda, 'Patrici''lerin yaşamış olduğu 200 adet 12. - 18. yüzyıla ait mermer saraylar yan yana sıralanmıştır. Çan Kulesi,
Saat Kulesi, Son nefes köprüsü ve Güzel sanatlar Akademisi görülecek yerler arasında. Akşamüstü otelimize geri donuyoruz
7.GÜN: VENEDİK
Uyandırma ve kahvaltı. Sonrasında serbest zaman veya katılmak isteyenler ile ekstra olarak yapılacak camdan yapılan süs ve takı eşyaları ile ünlü muranove rengârenk evleri, balıkçılığı, şirin deniz ürünleri lokantaları ve dantel işleri ile ünlü Burano adaları gezisi. Konaklama otellerimizde
8.GÜN: VENEDİK - ISTANBUL
Sabah kahvaltı sonrası havaalanına transfer, bagaj, bilet ve pasaport işlemlerini takiben. CORENDON Havayollarının uçağı 13.30 ‘da İstanbul'a hareket. İstanbul'a Hoş geldiniz...Tur ile ilgili görüşlerinizi info@kalehantour.com.tr mail adresine mail atmanızı önemle rica ederiz.

UYARI: KALEHAN TURİZM ve BAMTUR TURIZM HAVAYOLU İLE YOLCU ARASINDA ARACI KURUM OLUP, 28.09.1955 LAHEY PROTOKOLÜNE TABİDİR. ÖZEL UÇUŞLARDA RÖTAR RİSKİ HER ZAMAN MEVCUTTUR VE UÇUŞ ÖNCESİNDE SAATLER DEĞİŞEBİLİR. BAMTUR BU DEĞİŞİKLİKLERİ EN KISA SÜREDE BİLDİRMEKLE YÜKÜMLÜDÜR. MİSAFİRLERİMİZ SAAT DEĞİŞİKLİĞİ RİSKİNİ KABUL EDEREK TURU SATIN ALMIŞTIR.

http://www.firmaadresleri.gen.tr/oteller.php

Danos tu comentario