Sayısal Loto'da müthiş tesadüf
31 Ağustos 2007
ANKA
Sayısal Loto'da müthiş tesadüf Sayısal Loto'da bu hafta büyük ikramiye, aynı kuponu birbirinden habersiz olarak yatıran İstanbullu bir çift arasında bölündü.

Şanslı karı koca, ayrı ayrı 293 bin 973 YTL ikramiye kazandı.

Milli Piyango İdaresi'nden yapılan açıklamada, Sayısal Loto'nun bu haftaki ikramiyesinin İstinbullu çifte ayrı ayrı çıktığı belirtildi.

Milli Piyanogo İdaresi'nden verilen bilgiye göre ilginç olay şöyle gelişti:

İstanbul Kadıköy'de kocasının oynadığı Sayısal Loto kuponunun evde bulan kadın kuponun yatırılmadığını düşünürek bayiye götürüp oynadı. Kupon bedelini yatırdıktan sonra evine dönen kadın çekiliş sonucunu beklemeye başladı. 25 Ağustos Cumartesi günü yapılan çekilişte belirlenen şanslı rakamların kuponundaki rakamlarla aynı olduğunu gören kadın ikramiyenin sevincini yaşarken, kocası da aynı rakamlara oynadığını söyledi. Büyük ikramiyenin ikiye bölündüğünü gören çift, bayiden alınan geçerli kuponları karşılaştırdığında gerçek ortaya çıktı. Karı koca, aynı kuponu birbirlerinden habersiz olarak iki kez oynadıklarını farketti. Böylece büyük ikramiye aynı evin içinde ikiye bölünmüş oldu.

Milli Piyango İdaresi, şanslı çifte ayrı ayrı 293 bin 973 YTL ikramiye verdi. Karı koca toplamda 587 bin 947 YTL ikramiye kazanmış oldu. Şanslı çiftin isimleri açıklanmadı.

Hikaye

Continuar leyendo

Ramazan Ayinin Özellikleri

RAMAZAN AYI

Ramazan Ayinin Özellikleri

Ibadetler belirli vakitlerde yapilir .Farz olan orucun vakti Ramazan ayidir. Ramazan ayinin dinimizde büyük bir önemi ve diger aylar arasinda seçkin bir yeri vardir . Bu sebeple oruç konusuna geçmeden önce Ramazan ayinin tasidigi özellikler hakkinda bilgi vermek yararli olacaktir .

Bu özellikler kisaca sunlardir:

1. Insanligi karanliklardan çikarip aydinliga kavusturan, Rabbimizin son mesaji Yüce kitabimiz Kur'an-i Kerim, bu ayda yeryüzüne inmeye baslamis ve böylece insanlik için yepyeni ve mutlu bir dönem baslamistir.

Bu gerçek. Kur'an-i Kerim'de söyle bildirilmistir:

"Ramazan ayi ki onda Kur'an, insanlara yol gösterici ve dogruyu yanlistan ayirici belgeler olarak indirildi. " (7)

Kur'an-i Kerim Ramazan ayinda inmeye basladigi için bu ay. bir anlamda Kur'an ayidir. Kur'an-i Kerimi Peygamberimize getiren büyük melek Cebrail, her yil Ramazan ayinda Peygamberimize gelir ve o güne kadar nazil olan Kur'an ayetlerini karsilikli olarak birbirlerine okurlardi. Peygamberimizin bu dünyadan göçtügü yilin Ramazaninda bu durum. son olarak ve iki defa gerçeklesmistir.

Ramazan ayinda camilerimizde ve evlerde okunan ve cemaatin büyük bir manevi zevk ve husû içinde dinledigi mukabele ve Kur'an hatimler; Cebrail ile Peygamberimiz arasinda yapilan mukabelenin devam ettirilmesidir .

Bu vesile ile Kur'an okumanin fazileti ve manasini anlamaya çalismanin önemini belirtmekte fayda vardir. Kur'an okuimak ve okunan Kur'an'i dinlemek sevabi çok olan bir ibadettir .

Peygamber Efendimiz:

"Kim Allah'in kitabi Kur'an'dan bir harf okursa onun için bir sevap vardir. Her sevabin karsiligi da on kat verilecektir" (8)

buyurarak Kur'an okuyanlara verilecek sevabin miktarini belirtmis, ayrica Kur'an-i Kerim'in okuyucularina sefaat edecegi Peygamberimiz tarafindan bildirilmistir.

Söyle buyuruyor:

"Kiyamet günü oruç ve Kur'an kul'a sefaatçi olurlar.

Oruç: - Ya Rabbi, ben onu gündüzleri yemekten ve zevklerinden alikoydum, simdi beni ona sefaatçi kil, der .

Kur'an:

- Ya Rabbi, ben onu gece uykusundan alikoydum, simdi beni ona sefaatçi kil, der.

Her ikisi de sefaat ederler. ,. (9)

Kur'an-i Kerim, insanligin kurtulusu için gönderilen son ilâhî mesajdir. Onu okumak ibadettir. Ancak sadece okumak yeterli degildir. Müslümanin asil görevi, Kur'an'i okuyup manasini anlamaya çalismak ve onun gösterdigi nurlu yoldan yürümektir.

Kur'an-i Kerim'in gönderilisindeki sebeb ve hikmeti, yine Kur'an'dan ögreniyoruz.

Yüce Allah söyle buyuruyor:

"Ey Muhammed! Sana bu mübârekkitabi (Kur'an'i) ayetlerini düsünsünler ve akli olanlar ögüt alsinlar diye indirdik." (10)

2. Alemlere rahmet olarak gönderilen, yaratilmislarin en faziletlisi, Allahin en sevgili kulu, son peygamber, Hz. Muhammed Aleyhisselâm'a peygamberlik görevi bu ayda verilmistir. Mekke yakinlarindaki Hira magarasinda "oku" emri ile baslayan ilk Kur'an ayetlerini Hz. Muhammed'e teblig eden büyük melek Cebrail (a.s.) daha sonra ona "Sen Allah'in Rasûlüsün (Peygamberisin) ben de Cebrailim" diye hitap ederek onun insanligin kurtulusu için peygamber olarak görevlendirildigini bildirdi. Hz. Muhammed (s.a.s.)'in bu kutsal göreve baslamasi ile karanliklar içinde bocalayan insanlik için nurlu bir ufuk açildi. Onun kalplere yerlestirdigi iman isigi sayesinde cehaletin yerini ilim, zulmün yerini hak ve adalet, kin ve düsmanligin yerini insan sevgisi aldi ve gerçek anlamda huzur ve kardesligin temelleri atildi.

3. Bin aydan daha hayirli oldugu Kur'an-i Kerim'de bildirilen ve mü'minlere Allah'in en büyük lütuf ve ikramlarindan biri olan "Kadir Gecesi" de bu ayin içindedir. Bu gece, müslümanlarin iyi degerlendirmesi gereken büyük bir firsattir. (11)

4. islâm'in bes sartindan biri olan, insani nefsinin asiri arzularindan ve maddî ihtiraslardan kurtarip yücelten ve âdeta meleklestiren oruç ibadeti. bu aya tahsis edilmistir.

Ramazan gecelerinde cemaatin büyük bir cosku ile kildigi teravih namazi da bu aya mahsus bir ibadettir. Oruçlunun derin bir huzur ve manevî zevk duydugu sahur ve iftar sofralari da bu aya ayri bir anlam kazandiran özelliklerdir. Iste böyle özellikler ve manevî güzelliklerle dolu mübârek Ramazan ayi, mü 'minler için manevî degeri çok büyük bir rahmet mevsimidir. Bu ayi, Yüce Rabbimize ibadet ederek ve insanlara iyilik yaparak degerlendirdigimiz takdirde kazancimiz büyük olacak ve ebedî saadetin kapilari bize açilacaktir. Bu ayi. "Evveli rahmet, ortasi magfiret, (günahlarin bagislanmasi) sonu da cehennemden kurtulus" (12) olarak nitelendiren Peygamberimiz. ayrica mü'minlere su müjdeyi veriyor:

"Ramazan ayi gelince; cennet kapilari açilir, cehennem kapilari kapanir ve seytanlar kösteklenir." (13)

Bu hadis-i serifin ifade ettigi bir mânâ da sudur:

Ramazanda kendisini cennete götürecek iyi isler yapan mü'mine cennetin kapilari açilmis, cehenneme götürecek kötülüklerden sakindigi için de cehennem kapilari ona kapanmis demektir. Oruç sayesinde nefsine hakim olup seytana uymadigi için de seytani etkisiz hale getirmis olur. (14)

Esasen Ramazan kelimesinin sözlük anlami da, oruçlunun günahlardan arinacagini ifade etmektedir.

söyle ki:

Ramazan; yaz aylarinin sonunda ve güz mevsiminin basinda yagan ve yerdeki tozlari temizliyen yagmur anlamindadir. Bu yagmur, nasil yeryüzünü yikayip tozlardan temizliyorsa, Ramazan ayi da mü'minleri günahlardan öylece temizler.

Diger bir anlami da yanmaktir .Buna göre Ramazan ayi oruçlunun günahlarini yakarak yok eder demektir.

Her iki mânânin birlestigi nokta; oruçlunun bu ayda günâhlardan arinacak olmasidir.





Müjde mü'minler size ihsân-i rahmandir gelen sânina ta'zim için bu mâh-i gufrandir gelen

Ondadir feyz-i hidâyet ondadir afv ü kerem Kadrini bil mevsim-i inzâl-i Kur'an'dir gelen

iyd-i ekber her günü kadr-i mübârek her gece Ehl-i imâna ne mutlu lutf-i sübhandir gelen

Zulmet ü kasvetten âzâd etmeye sâimleri Nûr-i islâm nûr-i imân nûr-i irfandir gelen

Hâne-i kalbi temizle hosça istikbâl için Ni'meti mebzûl bir mihmân-i zi-sandir gelen

El-hazer senden sikâyet etmesin yarin aman Rûz-i mahser sâfi-i ashâb-i isyandir gelen

Rahmet ü gufran hedâyâsiyla cennet bahseder Derde derman vasl-i cânan itk-i nirândir gelen

Mâsivâdan sâim ol Remzi dilersen vasl-i Hak Râh-i aski kullara ta'lim-i Yezdan'dir gelen

Continuar leyendo

Ramazan orucu ve oruç çesitleri

Ramazan orucu müslüman , akilli ve ergenlik çagina gelmis kimselere farzdir. Ramazan orucu, kameri
aylardan Ramazan ayinin bazen 29, bazen 30 gün sürmesine göre 29 veya 30 gün olarak tutulur. Oruçlarda niyet önemlidir. Niyet kalp ile olur. Geceleyin imsaktan önce veya imsak vaktinde ertesi gün oruç tutacagini kalbinden geçiren bir müslüman o günün orucuna niyet etmis olur. Oruç tutmak düsüncesi ile sahur yemegine kalkan kimse de oruca , niyet etmis sayilir. Ancak oruç tutan kimsenin hem içinden niyet etmesi, hem de dili ile "Niyet ettim Ramazan'in yarinki orucuna" diye söylemesi daha iyi olur.




Bes çesit oruç vardir:

1) Farz oruç: Ramazan orucunun edasi ve kazasi farzdir. Keffaret oruçlarinin tutulmasi da farzdir.
2) Vacip oruç: Adak oruçlari ile bozulan nafile orucun kaza edilmesi vaciptir.
3) Sünnet oruç: Kamerî aylardan Muharrem ayinin 9-10 veya 10-11. günlerinde oruç tutmak sünnettir.
4) Müstehap oruç: Kameri aylarin 13. 14. 15. günleri ile her haftanin Pazartesi ve Persembe günleri, Sevval ayinda 6 gün oruç tutmak müstehaptir.
5) Mekruh oruç: Iki türlü mekruh oruç vardir:
a. Muharrem ayinin sadece 10. günü, yalniz Cuma veya Cumartesi günleri oruç tutmak, iki orucu iftar etmeksizin birbirine eklemek veya senenin tamamini oruçlu geçirmek "TENZÎHEN MEKRUH"tur.
b. Ramazan bayraminin birinci günü ile Kurban Bayraminin 4 günü oruç tutmak "TAHRÎMEN MEKRUH"tur.



Ramazanda oruç tutamayanlar ne yaparlar ?

Oruç tutmayacak kadar hasta olanlar, hastaya bakanlar, Ramazan ayinda yolculuk yapanlar,
gebe veya emzikli olanlar, asiri yaslilar ve düskünler, aybasi hali veya logusalik halinde bulunan
kadinlar Ramazan ayinda oruç tutmazlar.Bunlardan:
a. Aybasi hali veya logusalik halinde olan kadinlar ile emzikli ve gebe olan kadinlar,
bu özürleri sona erdikten sonra ve Ramazan ayi disinda oruçlarini kaza ederler.
b. Yolcular, yolculuklari bitince oruçlarina baslarlar. Ramazan ayinda tutamadiklari
oruçlarini Ramazan ayindan sonra tutarlar.



Oruca nezaman ve nasil niyet edilir

Orucun sahih olmasi için niyet etmek sarttir. Niyetsiz oruç makbul degildir.
Ramazan orucuna, aksamdan itibaren kusluk vaktine kadar niyet edilebilir. Söyle ki:
Normal olarak oruca, sahur yemegini yedikten sonra niyet edilir. Ancak sahurda uyanamayip yeme içme zamaninin bittigi imsak vaktinden sonra kalkan bir kimse, günes dogmus olsa bile, kusluk vaktine kadar o günün orucuna niyet edebilir. Yeter ki, imsak vaktinden sonra orucu bozacak bir sey yapmasin. Sahura kalkmak istemeyen bir kimse, aksamdan sonra yarinin orucuna niyet edebilir,
geceleyin kalkip tekrar niyet etmesi gerekmez. Ramazan ayinda tutulamayan orucu, baska günlerde kaza ederken niyetin geceleyin «tan yeri agarmadan önce» yapilmasi gerekir. Keffaret oruçlari da böyledir. Bu oruçlara imsaktan sonra niyet edilmez. Niyet esasen kalp ile olur. Yani geceleyin, yarin oruç tutacagini kalbinden geçiren kimse niyet etmis demektir. Oruç tutmak düsüncesi ile sahur yemegine kalkan kimsenin bu düsüncesi de niyettir. Oruca kalp ile niyet etmek yeterlidir. Ancak kalp ile yapilan bu niyeti dil ile söylemek daha iyidir. Bu sebeple, oruç tutacak olan kimse, hem içinden niyet etmeli, hem de dili ile: " Niyet ettim Ramazan-i serifin yarinki orucuna "
diye söylemelidir.



Orucu bozup kaza ve keffaret gerektiren haller

Oruçlu oldugunu bildigi halde kasden:

1) Yemek, içmek, (ister gida maddesi, isterse ilaç olsun)
2) Cinsi iliskide bulunmak.
3) Sigara içmek
Orucu bozar, kaza ve keffareti gerektirir.
Bozulan orucun yerine gününe gün oruç tutmaktir.
Bozulan bir gün orucun yerine iki ay veya altmis gün pespese oruç tutmaktir.
Ramazan ayinda niyet ederek oruca baslayan bir kimse özürsüz olarak bile bile yiyip içse veya cinsi iliskide bulunsa orucu bozulur. Bozulan bu orucun gününe gün kaza edilmesi, ayrica oruç özürsüz olarak ve bile bile bozuldugu için de keffaret tutmasi gerekir.
Baslanan bir orucu bilerek bozmanin dünyadaki cezasi keffarettir. Yani altmis gün birbiri ardinca oruç tutmaktir. Herhangi bir sebeple keffaret orucuna ara verilir veya eksik tutulursa yeniden baslayip altmis günü kesintisiz tamamlamak lazimdir. Kadinlar keffaret orucu tutarken araya giren âdet günlerini tutmazlar, âdet halleri bitince ara vermeden temiz günlerinde oruca devam ederek altmis günü tamamlarlar.



Oruçluya mekruh olan hususlar

1) Bir seyi dilinin ucuyla gereksiz yere tatmak
2) Lüzumsuz yere bir sey çignemek
3) Sakiz çignemek
4) Kendisinden emin olmayan bir kisinin hanimini öpmesi, boynuna sarilmasi, kucagina almasi
5) Tükrügü agizda biriktirip yutmak
6) Kan aldirmak
7) Kendini zayif düsürecegini tahmin ettigi yorucu bir iste çalismak
8) Agzina su alip çalkalamak

Continuar leyendo

dersane

Adana dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Adıyaman dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Afyonkarahisar dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Ağrı dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Aksaray dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Amasya dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Ankara dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Antalya dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Ardahan dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Artvin dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Aydın dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Balıkesir dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Bartın dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Batman dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Bayburt dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Bilecik dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Bingöl dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Bitlis dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Bolu dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Burdur dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Bursa dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Çanakkale dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Çankırı dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Çorum dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Denizli dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Diyarbakır dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Düzce dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Edirne dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Elazığ dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Erzincan dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Erzurum dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Eskişehir dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Gaziantep dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Giresun dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Gümüşhane dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Hakkari dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Hatay dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Iğdır dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Isparta dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email İstanbul dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email İzmir dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Kahramanmaraş dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Karabük dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Karaman dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Kars dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Kastamonu dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Kayseri dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Kırıkkale dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Kırklareli dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Kırşehir dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Kilis dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Kocaeli dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Konya dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Kütahya dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Malatya dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Manisa dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Mardin dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Mersin dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Muğla dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Muş dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Nevşehir dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Niğde dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Ordu dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Osmaniye dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Rize dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Sakarya dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Samsun dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Siirt dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Sinop dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Sivas dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Şırnak dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Tekirdağ dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Tokat dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Trabzon dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Tunceli dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Şanlıurfa dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Uşak dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Van dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Yalova dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Yozgat dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email Zonguldak dersanesi en iyi dersane fiyatları resimleri telefon numarası adresleri cep telefonu email

http://www.firmaadresleri.gen.tr/

Continuar leyendo

izle

DOKTORLAR DİZİSİ-14.BÖLÜM FRAGMANI
Açıklama:DOKTORLAR


Etiketler : DOKTORLAR DİZİ MÜZİĞİ TAM TAMAMI gözlerimi kapatsam yüzünü görürmüyüm uzun sana sevgim kendimden çok seni kalbimden

Yükleyen: tvseries Süre : 189 sn
DOKTORLAR DİZİ MÜZİĞİ TAM TAMAMI gözlerimi kapatsam yüzünü görürmüyüm uzun sana sevgim kendimden çok seni kalbimden
kocaeli itfaiyesi doktorlar dizisi alkanzar alki76
Açıklama:Kocaeli Itfaiyesi Doktorlar Dizisi Alkanzar Alki76


Etiketler : DOKTORLAR 14 BÖLÜM

Yükleyen: hepaglarduygu Süre : 210 sn
DOKTORLAR 14 BÖLÜM
Doktorlar Dizisi Slaytı
Açıklama:Doktorları Dizisi Slaytı Ela Levent Zenan Suat Kader Burak Fikret Hasan


Etiketler : kocaeli itfaiyesi doktorlar dizisi alkanzar alki76

Yükleyen: alki76 Süre : 61 sn
kocaeli itfaiyesi doktorlar dizisi alkanzar alki76
doktorlar 5.bölüm fragmanı
Açıklama:DOKTORLAR DİZİSİ 5. BÖLÜMÜ FRAGMANI


Etiketler : DOKTORLAR ela levent yasemin ergene kutsi zenan suat melike güner bekir aksoy kader burak aysun kayacı mehmet aslan

Yükleyen: wbrk11 Süre : 240 sn
DOKTORLAR ela levent yasemin ergene kutsi zenan suat melike güner bekir aksoy kader burak aysun kayacı mehmet aslan
doktorlar dizisi
Açıklama:Dewli


Etiketler : DOKTORLAR DİZİSİ 5. BÖLÜMÜ FRAGMANI

Yükleyen: bostepeli61 Süre : 223 sn
DOKTORLAR DİZİSİ 5. BÖLÜMÜ FRAGMANI
doktorlar dizi suat zenan klip
Açıklama:Www.bluefire.tr.cx Daha Fazlası Için Burdayız..


Etiketler : dewli omerakkan ömerakkan küçükçekmeceanadolulisesi küçükçekmece küçükçekmecelisesi doktorlar tarkan kutsi

Yükleyen: omerakkan Süre : 55 sn
dewli omerakkan ömerakkan küçükçekmeceanadolulisesi küçükçekmece küçükçekmecelisesi doktorlar tarkan kutsi
Doktorlar dizi muzikleri
Açıklama:Doktorlar Jenerik Seni Kalbimden Atmakmi Gozlerimi Kapatsam Ve 1.bolum Goruntuleri


Etiketler : doktorlar dizi suat zenan klip müzik güzel

Yükleyen: bostepeli61 Süre : 195 sn
doktorlar dizi suat zenan klip müzik güzel
Doktorlar - Suat & Zenan .:BekirAksoyFans:.
Açıklama:Http://bekiraksoyfans.blogcu.com Bu Video BekirAksoyFans Tarafından Yapılmıştır. Bekir Aksoy'a Sevgiler...


Etiketler : Doktorlar dizi muzigi jenerik

Yükleyen: OA91gold Süre : 253 sn
Doktorlar dizi muzigi jenerik
Yagmur Atacan Davul`da& Kutsi Sahnede*Doktorlar Dizi Ekibi
Açıklama:Yasemin Ergene ,mehmet Aslan,kutsi,yagmur Atacan,pınar Altug


Etiketler : doktorlar dizisi dizi suat zenan Bekir Aksoy Melike Güner Nazan Öncel Gitme Kal Bu Şehirde 4 6 9 14 24 aşk ayrılık fan

Yükleyen: BekirAksoyFans Süre : 256 sn
doktorlar dizisi dizi suat zenan Bekir Aksoy Melike Güner Nazan Öncel Gitme Kal Bu Şehirde 4 6 9 14 24 aşk ayrılık fan
Doktorlar 1.bolum 1/7
Açıklama:Doktorlar Dizisinin 1.bolumu 1.kisim


Etiketler : yagmur atacan yasemin ergene doktorlar kutsi pınar altug

Yükleyen: sedagknozenci Süre : 300 sn
yagmur atacan yasemin ergene doktorlar kutsi pınar altug
doktorlar dizi müziği gözlerimi kapatsam
Açıklama:Www.fulltimemusic.com


Etiketler : Doktorlar

Yükleyen: OA91gold Süre : 229 sn
Doktorlar
doktorlar 18.bölüm kocaeli itfaiyesi dizisi alkanzar alki76
Açıklama:Doktorlar 18.bölüm Kocaeli Itfaiyesi Dizisi Alkanzar Alki76


Etiketler : müzik doktor yeni kapasam gözler gozlerimi gözlerini gozlerini göz yüzünü görürmüyüm

Yükleyen: tvseries Süre : 588 sn
müzik doktor yeni kapasam gözler gozlerimi gözlerini gozlerini göz yüzünü görürmüyüm
Barış Akarsu Dualarımız Seninle - Duvar Dizi Müziği
Açıklama:Dualarımız Seninle Barış Akarsu Kendimce Böyle Bişe Yapmak Istedim Yayımladıgım Tüm Kliplere . Spylonely@hotmail.com Www.sagopakajmer.org /


Etiketler : doktorlar 18.bölüm kocaeli itfaiyesi dizisi alkanzar alki76

Yükleyen: alki76 Süre : 57 sn
doktorlar 18.bölüm kocaeli itfaiyesi dizisi alkanzar alki76
doktorlar 19.bölüm kocaeli itfaiyesi dizisi alkanzar alki76
Açıklama:Doktorlar 19.bölüm Kocaeli Itfaiyesi Dizisi Alkanzar Alki76


Etiketler : Spylonely Murat Ege iklim taylan güner sinem öztürk özge bent seda çetin dizi müziği jenerik sagopa kajmer baytar tarkan

Yükleyen: Spylonely Süre : 585 sn
Spylonely Murat Ege iklim taylan güner sinem öztürk özge bent seda çetin dizi müziği jenerik sagopa kajmer baytar tarkan
doktorlar aşk video klibi
Açıklama:Doktorlar Dizisi Aşk Video Klibi Süper


Etiketler : doktorlar 19.bölüm kocaeli itfaiyesi dizisi alkanzar alki76

Yükleyen: alki76 Süre : 172 sn
doktorlar 19.bölüm kocaeli itfaiyesi dizisi alkanzar alki76
Doktorlar Kader&Burak Aşk
Açıklama:Doktorlar Dizisi Kader Ve Burak'ın Slaytı..


Etiketler : doktorar aşk video

Yükleyen: bostepeli61 Süre : 266 sn
doktorar aşk video
doktorlar 20.bölüm kocaeli itfaiyesi dizisi alkanzar alki76
Açıklama:Doktorlar 20.bölüm Kocaeli Itfaiyesi Dizisi Alkanzar Alki76


Etiketler : doktorlar kutsi yasemin dizi dizisi yagmur aysun mehmet aslan ergene atacan

Yükleyen: creazy02 Süre : 294 sn
doktorlar kutsi yasemin dizi dizisi yagmur aysun mehmet aslan ergene atacan
Doktorlar - Suat&Zenan .:BekirAksoyFans:.
Açıklama:Http://bekiraksoyfans.blogcu.com Bu Video Aydan Tarafından Yapılmıştır. Doktorlar Dizisi Suat-Zenan Aşkı


Etiketler : doktorlar 20.bölüm kocaeli itfaiyesi dizisi alkanzar alki76

Yükleyen: alki76 Süre : 123 sn
doktorlar 20.bölüm kocaeli itfaiyesi dizisi alkanzar alki76

Continuar leyendo

otel

TR OTEL REHBERİ ziyaretçilerine her zaman doğru bilgileri sunmayı kendine amaç edinmiş bir otel portalıdır.
Sitemizde otelleri, illere göre sıralatıp aradığınız oteli bulmanızı kolaylaştırdık.
Ayrıca tüm otellerle ilgili ayrıntılı açıklamaları da bulabileceğiniz - otellerin web site adresleri -
otelin özel sayfasında bulunmaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
TR OTEL REHBERİ Yönetimi.
- Son Eklenen Oteller









GRAND KEMER HOTEL
Antalya


GRAND GÖYNÜK HOTEL
Antalya


MR CRANE HOTEL
Antalya


CLUB HOTEL BELANT
Antalya


IDYROS HOTEL
Antalya
- İllere Göre Arama

Popüler Aramalar: Antalya, İzmir, İstanbul, Muğla, Ankara, Balıkesir, Denizli, Konya, Manisa
- Tüm Otellerimiz
+ ACAR PARK HOTEL MUGLA
.
+ ACCURA HOTEL iSTANBUL
.
+ ACQUA VERDE iSTANBUL
.
+ ADA HOTEL TÜRKBÜKÜ MUGLA
.
+ ADAKULE HOTEL AYDIN
.
+ ADAMPOL HOTEL iSTANBUL
.
+ ADANA HILTONSA ADANA
.
+ ADELA HOTEL iSTANBUL
.
+ ADORA GOLF RESORT HOTEL ANTALYA
.
+ ADREMIS TERMAL BALIKESiR
.
+ AEGEAN HOLIDAY VILLAGE - TMT MUGLA
.
+ AFSIN HOTEL ANTALYA
.
+ AFYON IKBAL THERMAL OTEL AFYON
.
+ AGVA MOTEL TAHIR iSTANBUL
.
+ AK EFE HOTEL EDiRNE
.
+ AK HOTEL iZMiR
.
+ AKALIN HOTEL AYDIN
.
+ AKARSU HOTEL CANAKKALE
.
+ AKBERLIN HOTEL ANTALYA
.
+ AKCA HOTEL MUGLA

http://www.firmaadresleri.gen.tr/oteller.php

Continuar leyendo

firma

Hidromek Hidrolik Mekanik Mak. İma. San. ve Tic. Ltd. Ş
0
Bayrak,Flama,Pankart,Afis üretimi
Her cesit Bayrak,Flama,Pankart,Afis üretimi
Toptan Alım ve Satım
toptan,toptanci adresleri,spot,alım,satım,sektörel haberler,ürün,gıda,sanayii,takı,giyim
Batı Ofis Kırtasiye
inkjet ve laser asetatlar
Evrensel Işık Derneği
Evrensel Işık Derneği Web Sitesi
MODERN KALE TAPI MALZ.LTD.ŞTİ
ÇİMENTO,SÜPER BEYAZ ÇİMENTO,KİREÇ,SATEN-SIVA-KARTONPİYER ALÇISI,KALEKİM FAYANS YAPIŞTIRICI,MOZAİK,ÇİNİ,KİREMİT,TUĞLA GİBİ TÜM KABA İNŞAAT MALZEMELERİ TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞI
er-ok müh ltd şti lider çelikkapı steel door/t
er-ok müh ltd şti 1997 tarhinden itibaren lider çelikkapı adıyla çelikkapı üretimi yapmaktayız tel 02667631388 fax 02667626129 gsm 053840778237 gönen balıkesir
Onur Yapı Otommasyon Güvenlik
Garaj kapısı
bariyer
çelik kepenk
sarmal kapı
alarm
kamera
görüntülü telefon
sineklik
radarlı kapı
onur otomasyon
yana kayar
dairesel bahçe kapıları
Aran Mensucaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.
0
Graphicrab Web Tasarım
web tasarım, logo, banner, flash ugulamaları, interaktif cd, e-broşür graphicrab.com dünyasında...
COLUMBUS TEMİZLİK MAKİNALARI
Zemin yıkama otomatları, halı yıkama, endüstriyel tip süpürgeler, cila makinaları
FEM TASARIM Otomatik Kapı Cam Balkon İnşaat San. Ve Dış
Cam Balkon Sistemleri
Katlanır Virtin Sistemleri
Otomatik Kapılar
Kış Bahçeleri
TRANSTAÇ NAKLİYAT ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.
0
Meri İthal Sineklik Sİstemleri
Kolay Sineklik - Stor Sineklik - Kapı Sinekliği - İçe Açılır Sineklik - Portatif Sineklik - Menteşeli Sineklik - Havalandırma Menfezi Jaluzi- PVC Doğrama - Duşa Kabin -Meri Sineklik - İthal Sineklik Sistemleri - Sineklik Sistemleri -Stor Sineklik - Yatay Stor - Dikey Stor -ABS li Stor Sineklik -Frenli Stor Sineklik Lambri - Pnajur - Sineklik Aksesuarları Satış .
Nüve Sanayi
0
senay turizmpersonel taşımacılığı
personel servisi personol taşımacılığı servis hizmetleri
Halı Saha, Çim Halı, Suni Çim, Futbol Sahaları
Amatör ve Profesyonel Spor tesisleri yapımında REFORM. Halı Saha, Çim Halı, Suni Çim, Sentetik Çim, Dekoratif Çim, Futbol Sahaları, Çim Saha,
Bilimer Elektronik
Bilimer Elektronik Web Sitesi
ERGINAY KERESTE VE AMBALAJ SAN. TIC. LTD. STI.
Ahsap ambalaj sand1klar1-ahsap palet 1nsaatl1k kereste
monbis the orjinal home assist services
Size en uygun ürün /servis seçerek servise gelinmesini istediğiniz.adres saat ve tarihi giriyorsunuz.
Son olarak servis çağır butonuna bastığınızda ilk olarak bülümun yetkililerine sms olarak isteğiniz ve diğer bilgileriniz anında ulaşır.servis formunuz incelenir. Ve isteğinize uygun departman,sizi dinlemek için tam vaktinde servis adresinde olur.konut yapı uygulama ve ürün sorunlarınıza profesyonel çözümler getiren kurum geleceğin life style " ( yasam biçimi ) markası olma yolunda önemli adımlar atmış.
kapı,dolap,mutfak,banyo,izolasyon,asansör,dekorasyon,şömine,çatı,boya,parke,temizlik

http://www.firmaadresleri.gen.tr/rss-firma.php

Continuar leyendo

senin

Tarkan - Hepsi Senin Mi
Açıklama:Tarkan - Hepsi Senin Mi By Cihanbatur.com


Etiketler : aylin aslım senin gibi

Yükleyen: erotomaniacturkey Süre : 292 sn
aylin aslım senin gibi
Alex - Aşk Senin Adın [ www.ForumTera.NET ]
Açıklama:Http://forumtera.net Http://rapidshare-divx.blogspot.com


Etiketler : Tarkan Hepsi seninmi bedafocb turkish superstar

Yükleyen: bedafocb Süre : 237 sn
Tarkan Hepsi seninmi bedafocb turkish superstar
Mustafa Yildizdogan-Senin Umurundami
Açıklama:Mustafa Yildizdogan-senin Umurundami


Etiketler : Alex Ask Senin Adin www.ForumTera.NET

Yükleyen: MeY47 Süre : 195 sn
Alex Ask Senin Adin www.ForumTera.NET
GitTiĞiN o YolLaR SeNiN... (Damar)
Açıklama:VER SESİ


Etiketler : mustafa yildizdogan senin umurundami türkiye vatan osmanli ay yildiz hilal ask atatürk mehmetcik

Yükleyen: gokturk50 Süre : 284 sn
mustafa yildizdogan senin umurundami türkiye vatan osmanli ay yildiz hilal ask atatürk mehmetcik
Mahsun Kırmızıgül Gül Senin Tenin
Açıklama:Mahsun Kırmızıgül'ün YENİ Video Clip'i Gül Senin Tenin...


Etiketler : çarşıbaşı ertan_DAMAR_

Yükleyen: redix61 Süre : 297 sn
çarşıbaşı ertan_DAMAR_
Ergün Efe - Senin Ugruna
Açıklama:A$kina Varmi Care, Gönlümde Bunca Yare Sizliyor Senin Ugruna


Etiketler : Mahsun Kırmızıgül

Yükleyen: Feardat07 Süre : 372 sn
Mahsun Kırmızıgül
grup koridor senin o gözlerin varya akrepboluk.com
Açıklama:Www.akrepboluk.com Grup Koridor Senin O Gözlerin Varya


Etiketler : Saz Baglama Ergün Efe Senin Ugruna Türkü Türküler Grup Erzincan Dersim

Yükleyen: RojCan Süre : 290 sn
Saz Baglama Ergün Efe Senin Ugruna Türkü Türküler Grup Erzincan Dersim
KORIDOR-Senin O Gozlerin Varya
Açıklama:Yeni Klip


Etiketler : grup koridor senin gözlerin varya yılın şarkısı süper aşk sevgi ayrılık

Yükleyen: akrepboluk Süre : 264 sn
grup koridor senin gözlerin varya yılın şarkısı süper aşk sevgi ayrılık
Bulent Ersoy performs Senin Olmaya Geldi
Açıklama:Turkish Music Diva Bulent Ersoy Performs Senin Olmaya Geldi On Popstars


Etiketler : koridor

Yükleyen: dogangull Süre : 296 sn
koridor
Arif Sağ - Canım Kurban Olsun Senin Yoluna
Açıklama:DeliDervis.net Arif Sağ Serisi Devam Ediyor. Bu Videoyu Ve Diğer Tüm Arif Sağ Videolarının Daha Kaliteli Görüntüsü Için Www.delidervis.net


Etiketler : Turkish Music Diva Bulent Ersoy Senin Olmaya Geldi

Yükleyen: bulentersoyonline Süre : 313 sn
Turkish Music Diva Bulent Ersoy Senin Olmaya Geldi
Cengiz Kurtoglu - Senin Eserin
Açıklama:Cengiz Kurtoglu - Senin Eserin Turkish Music


Etiketler : Arif Sağ Canım Kurban Olsun Senin Yoluna Şelpe Bağlama Kısa Sap Pençe Saz Türkü Türküler DeliDerviş Tavır

Yükleyen: deliderviscom Süre : 286 sn
Arif Sağ Canım Kurban Olsun Senin Yoluna Şelpe Bağlama Kısa Sap Pençe Saz Türkü Türküler DeliDerviş Tavır
Grup As - Senin Gibi
Açıklama:Turkish Pop Music Of The Band Grup As. The Song Called "Senin Gibi"


Etiketler : Türk Türkiye Türkei Türkisch Turkisch Turkey Arabesk sahil strand coast boat sandal

Yükleyen: Kanuni06 Süre : 227 sn
Türk Türkiye Türkei Türkisch Turkisch Turkey Arabesk sahil strand coast boat sandal
Erkekler Ağlamaz --- Herşey Senin İçin
Açıklama:Zeynep Ve Murat "Her şey Senin Için" Videosu... (youtube.com/group/erkekleraglamaz)


Etiketler : grup as senin gibi

Yükleyen: atilla37 Süre : 253 sn
grup as senin gibi
sinan özen - senin ugruna
Açıklama:Sinan özen - Senin Ugruna


Etiketler : Erkekler Aglamaz Zeynep Murat Demet Evgar Serhat Tutumluer Deniz Seki Her sey senin için atv ali kocatepe dizi video sis

Yükleyen: anythingbgm Süre : 241 sn
Erkekler Aglamaz Zeynep Murat Demet Evgar Serhat Tutumluer Deniz Seki Her sey senin için atv ali kocatepe dizi video sis
♪♥♪Koridor (Senin o gozlerin var ya)♪♥♪
Açıklama:Kadin Dedigin; Gozleri'nden Kalbine Dokunabilecegin Bir Yol Cizmeli... ...ve O Yolu Sadece Sen Bilmelisin.!. ~*~NaZzZ~*~ Senin O Gozlerin Var Ya


Etiketler : sinan özen arabesk isyan damar senin ugruna

Yükleyen: Beyazkurt34 Süre : 336 sn
sinan özen arabesk isyan damar senin ugruna
AHMET ŞAFAK - 2007 / YAHU SENİN NEN AĞLADI (MUHTEŞEM)
Açıklama:Manzaralar üzerine Ahmet Şafak 2007 Albümünden Yahu Senin Nen Ağladı Adlı Muhteşem Eseri... Www.Oltuludadaslar.Com


Etiketler : NaZzZ Koridor Müzik Music

Yükleyen: AsKinNaZzZ Süre : 270 sn
NaZzZ Koridor Müzik Music
Senin O Gözlerin VarYa ....!!!!
Açıklama:SeniN O Gözlerİn Varya Her Şeyi BitirDi .. .....................


Etiketler : ahmet safak kurt erzurum oltu yildizdogan sefai turk vadi dadas dadaş teyo erzincan istanbul

Yükleyen: Meczupkan Süre : 293 sn
ahmet safak kurt erzurum oltu yildizdogan sefai turk vadi dadas dadaş teyo erzincan istanbul
ÜMİT BESEN - SENİN İÇİN
Açıklama:Romantik Müziğin Duayeni...


Etiketler : grup koridor senin gözlerin varya herşeyimi bitirdi

Yükleyen: muratoktaytr34 Süre : 261 sn
grup koridor senin gözlerin varya herşeyimi bitirdi

Continuar leyendo

İzle indir bak

humanistvision
newdow
pinker
skeptic
rational
dhaka
moslem
fundamentalist
fundamentalism
religious
humanism
smirkus
jetske
paderborn
tongzoen
burgerhaus
arne
hanz
danielk
gassel
elsenviolence
wff2007
poliisilaitoksella
bratpfannentennis
schutzenfest
morsomt
bryan-michael
eierbraten
december
miaden

Continuar leyendo

AKP’nin Seçim Şarkısını bir dinleyin…

Çok güzel bir çalışma olmuş yapanları tebrik ediyorum

Continuar leyendo

kuzey rüzgarı

kuzey rüzgarı

Güçlü oyuncu kadrosyula yep yeni bir mafya dizisi sizlerle.
Kadir İnanır ve Okatay Kaynarca ''Kuzey Rüzgarı'' adlı mafya dizisinde bir araya geliyor.
Yeşilçam'ın maçosu Kadir İnaır ile Kurtlar vadisinin Çakır'ı Oktay Kaynarca yep yeni heyecen dolu bir mafya dizisinde buluşuyorlar.Dizinin bayan baş rol oyuncusu ise Çağla Kubat.
Çağla Kubat'ı daha önce sağır oda dizisinden hatırlıyoruz.
Dizi de Seher isimli doktoru canlandıracak Çağla Kubat ile Oktay Kaynarca iki aşığı oynayacaklar.Eski bir kabadayı olan Kadir İnanır ise uzun sürenin ardından tekrar piyasaya dönen yaşlı delikanlıyı canlandıracak...

http://kuzey-ruzgari-dizisi-izle.blogspot.com/2007/08/kuzey-rzgar_4441.html

Continuar leyendo

Abdullah Gül biyografisi,Abdullah Gül hayatı,Abdullah Gül özgeçmişi, Abdullah Gül geçmişi

59. HÜKÜMET BAŞBAKAN YARDIMCISI VE DIŞİŞLERİ BAKANI

Kayseri Milletvekili-AKP

KAYSERİ - 1950, Ahmet Hamdi, Adviye - İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi - İngilizce, Arapça - İktisat Doç. Dr., Öğretim Üyesi - Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi, İslam Kalkınma Bankası İktisat Uzmanı - XIX, XX nci Dönem Kayseri Milletvekili - Devlet Eski Bakanı - Evli, 3 Çocuk.

İşte yeni kabine Hürriyet 18 Kasım 2002

58. Hükümeti kurmakla görevlendirilen Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Sezerle görüşmesinden sonra yeni kabineyi açıkladı. Abdüllatif Şener, Ertuğrul Yalçınbayır ve Mehmet Ali Şahinin Başbakan Yardımcısı olduğu yeni kabinenin tek kadın üyesi Güldal Akşit Turizm Bakanlığı koltuğuna oturdu.
Hükümeti kurmakla görevlendirilen AKP Kayseri Milletvekili Abdullah Gül, yeni kabineyi onaylatmak için Sezerle görüşmek için 15.40da Köşke çıktı. Görüşme, 17.10a kadar sürdü.

Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinde yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, hükümeti kurmakla görevlendirdiği Kayseri Milletvekili Abdullah Gülü Çankaya Köşkünde kabul etmişlerdir. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Başbakan Abdullah Gül başkanlığında 58. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini onaylamışlardır denildi.

Gazetecilerin karşısına çıkan Gül de yeni kabineyi açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı Sezer tarafından onaylanan 58. Hükümet:
Başbakan: Abdullah Gül
Başbakan Yardımcıları: Abdüllatif Şener, Mehmet Ali Şahin ve Ertuğrul Yalçınbayır,
Devlet Bakanları: Mehmet Aydın, Beşir Atalay, Ali Babacan, Kürşat Tüzmen.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Murat Başesgioğlu
Adalet bakanı: Cemil Çiçek
Dışişleri Bakanı: Yaşar Yakış,
Milli Savunma Bakanı: Vecdi Gönül
Milli Eğitim Bakanı: Erkan Mumcu
İçişleri Bakanı: Abdülkadir Aksu
Bayındırlık Bakanı: Zeki Ergezen
Sağlık Bakanı: Recep Akdağ
Sanayi Bakanı: Ali Coşkun
Turizm Bakanı: Güldal Akşit
Ulaştırma Bakanı: Binali Yıldırım
Kültür Bakanı: Hüseyin Çelik
Orman Bakanı: Osman Pepe
Enerji Bakanı: Hilmi Güler
Maliye Bakanı: Kemal Unakıtan
Tarım Bakanı: Sami Güçlü
Çevre Bakanı: İmdat Sütlüoğlu
Anahtar Kelimeler:Abdullah Gül biyografisi,Abdullah Gül hayatı,Abdullah Gül özgeçmişi, Abdullah Gül geçmişi

http://www.geyikmerkezi.com/abdullah-gul-biyografi_kisi_hayati1771.html

Continuar leyendo